My Sweet party!

Bikkels voor Bikkels

Bikkels voor Bikkels diner

 

Wat als je kanker krijgt en daardoor beseft wat je het liefst wil in je leven…een eigen bedrijf. Wat als je door de kanker ook weet dat de bank je nooit een lening gaat verstrekken en dat je door de restklachten zoals een energiebeperking  je deze droom eigenlijk moet opgeven. Hoe geweldig zou het dan zijn om toch een kans te krijgen om je droom uit te laten komen?

 

De Bart de Graaff Foundation geeft mensen zoals mij, mensen met een beperking, een kans om een eigen bedrijf te starten en onafhankelijk te worden van de uitkerende instanties. Elk jaar steunt de Bart de Graaff Foundation een aantal Bikkels  met het opstarten van hun bedrijf door middel van coaching en een investering voor de opstartkosten. Mirjam de Graaff is deze foundation begonnen na het overlijden van haar broer als blijvende herinnering aan deze unieke, inspirerende Bikkel (want dat was zijn zeer terechte bijnaam).

 

Ik ben een van deze bikkels van 2012 en mijn droom komt uit door de Bart de Graaff foundation. Een eigen bedrijf in evenementen en feestjes, My sweet party. En om iets terug te doen voor de geweldige kans die de Bart de Graaff Foundation mij biedt, hou ik op maandag 8 april 2013  om 19.00 uur in restaurant Goed Proeven in Arnhem een benefiet diner genaamd Bikkels voor Bikkels om geld in te zamelen voor de Bikkels van 2013. Tevens willen wij die avond andere Bikkels (buiten de gekozen Bikkels van de Bart de Graaff foundation om) uit de omgeving Arnhem een geweldige avond bezorgen. Voor ondernemers geldt dan ook, koop een kaartje en daarmee nodig je gelijk een Bikkel uit om die avond gast te zijn.

 

Het zal een geweldige avond worden die muzikaal wordt omlijst door de band Space Captain, door 3 voor 12 geroemd (“Space Captain kan wel eens Arnhems meest bekende exportproduct gaan worden”). Daarnaast zijn er geweldige prijzen te winnen in Bart’s Bikkel Bingo en zullen de Bikkels van 2012 natuurlijk aanwezig zijn om hun ervaringen te delen met de gasten.

Kaarten kosten € 55,- (incl. eten, drinken, goodiebag & bingokaart) en kunnen besteld worden via www.mysweetparty.nl . Voor ondernemers hebben we een mooie deal, meer informatie hierover kun je vinden op de site of door contact met My sweet party op te nemen, tel: 06 52 87 82 62

My Sweet Party | Algemene voorwaarden