Tapas kookworkshop

Healthy High Tea

Good Food Herfst

100 jaar netwerkbedrijf

Congres Liander

Good Food workshop

Good Food Good People

 

 

ZOMER EDITIE

 

Op 22 augustus 2015 is onze zomer editie van Good Food Good People. Kom lekker koken en eten met gezonde en heerlijke ingredienten. Inschrijven kan hier!

Good Food Good People

Op vrijdag 29 mei is de lente editie van onze workshop Good Food Good People.


Good Food, Good People is een samenwerking van het Verrukkelijke Leven en My sweet party. (zie foto's)

 

Good Food, Good People is een workshop waar je leert koken met gezonde maar vooral lekkere ingredienten. Geen e-nummers, geen suikers en vooral geen troep. Lekker eten wat goed is voor je lijf. Na een gezellige kooksessie, schuif je aan om al dit lekkers samen op te gaan eten. Uiteraard krijg je de recepten ook mee naar huis.

De prijs is € 29,95 (excl. reserveringskosten en alcoholische drankjes).

 

Bestel nu hier je kaartjes.

 

Workshop Good food, good people

Op woensdag 18 februari organiseert My sweet party in samenwerking met Het verrukkelijke leven de workshop Good food, good people.


Hou je ervan gezond eten te maken, te eten en te delen, schrijf je dan nu in!

Wat kun je verwachten? Een gezellige avond met mensen die zoals jij van gezond en lekker eten houden. Samen koken we een heerlijk, gezond en indrukwekkend 3-gangen diner. De recepten krijg je mee naar huis waardoor je dit makkelijk nog een keer kan maken voor familie en vrienden. En natuurlijk is samen koken leuk, maar nog leuker is samen eten, dus uiteraard gaan we al dit lekkers onder genot van een lekker drankje samen opeten!

 

Nieuwe dienst

Vanaf 1 januari 2015 kunt u bij My sweet party terecht voor gezonde maar heerlijke traktaties. Heeft u kind of kinderen in de klas een gluten of lactose allergie? Hoe leuk is het dan als hij of zij wel hetzelfde kan eten of trakteren als de rest van de kinderen! Onze traktaties zijn gemaakt van natuurlijke ingredienten zonder toegevoegde geraffineerde suikers en veelal lactose en glutenvrij. Gezond dus, maar ook stoer en lekker!

 

Kijk voor meer informatie en prijzen hier

 

Zelf ook gezonder willen eten in het nieuwe jaar, maar nog wat inspiratie nodig om een gezonde maaltijd op tafel te toveren? Op 18 februari organiseert My sweet party de workshop Good Food, Good People op een leuke locatie in Arnhem. Meer weten of kaarten bestellen kan hier

Heeft u zelf een datum in gedachten voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, meidenavondje of bedrijfsuitje, uiteraard kunnen we deze workshop ook voor een besloten partij organiseren. Neem gerust contact hierover op!

 

 

Oud & Nieuwsbrief

Het klinkt cliche (en ja, dat is het ook!) maar dit jaar is voorbij gevlogen. Het lijkt nog maar zo kort geleden dat ik samen met 1 miljoen (!!!) mensen op Times Square in New York aftelde naar het nieuwe jaar. Een mooi & magisch moment en de start van veel mooie, geweldige en magische momenten in 2014, zowel prive als zakelijk!

 

Zo vloog ik begin 2014 door de lucht hangend aan een trapeze. Het ziet er zo leuk en makkelijk uit in Sex & the City...de werkelijkheid is dat er nu een heel leuk filmpje is wat het goed zou doen op YouTube ;)! Ook reed ik in m'n eentje de Florida Keys af in een Mustang cabrio...m'n droomauto. De volgende dag deden m'n kaken nog pijn van het enorme grijs op m'n gezicht tijdens deze hele rit. En na deze rit durfde ik zelfs in m'n eentje de Périphérique te trotseren om m'n verjaardag in het paleis van Versailles te vieren. Magische momenten waren de geboorte van twee bijzondere ventjes, m'n lieve kleine neefje en het zoontje van m'n lieve vriendinnetje. Altijd bijzonder en mooi om van die kleine wezentjes in je armen te mogen sluiten.

 

En dit was alleen al op privegebied, terwijl er zakelijk ook zulke mooie momenten waren.

 

Aan het begin van 2014 mocht ik weer het Boomplantevent van Liander organiseren. Waarbij klanten en medewerkers van Liander in samenwerking met Natuurmonumenten weer een mooi stuk bos hebben gepland. Iets waar de volgende generaties straks van kunnen genieten en dieren een beschut onderkomen geeft.

 

In de zomer mocht ik getuigen zijn van het magische moment dat de bruidegom z'n bruid voor het eerst zag...die blik in zijn ogen vergeet je niet snel. Net als haar enorme lach toen ze de desserttafel en aankleding voor het eerst zag, ik had het nog mooier gemaakt dan ze zich had kunnen voorstellen. Zo'n compliment krijgen, daar doe ik het voor. 

 

Net als voor de schatterlach van de mensen die de Lianderstand op de Woonbeurs dit jaar bezochten. 6 dagen lang mocht ik mensen aan het lachen maken met een shocking foto!

 

Het toppunt van het jaar voor mij was toch wel het samen in de keuken mogen staan met Masterchef winnares, Estee Strooker tijdens Smaakvol Arnhem. Voor iemand die gek is op koken was het een enorme eer om haar te mogen helpen tijdens deze dagen. 

 

Uiteraard waren dit slechts een paar mooie momenten van afgelopen jaar en kijken we nu alweer uit naar een nieuw jaar en wat voor mooie dingen 2015 voor ons in petto heeft.

 

Ik wens iedereen een geweldig, gelukkig en vooral gezond 2015 met heel veel mooie & magische momenten.

Ik wil hierbij alle mensen die meegeholpen hebben om van 2014 zo'n geweldig jaar te maken, heel erg bedanken.


Lets make 2015 one big sweet party, Ellen

P.s. Voor het gezonde deel van mijn wens aan jullie kunnen jullie in 2015 ook bij mij terecht. My sweet party goes healthy in 2015. Vanaf 1 januari kunt u bij mij terecht voor gezonde traktaties voor uw kind. Deze zijn glutenvrij, lactosevrij en gemaakt van natuurlijke ingredienten. Hou onze website en Facebook in de gaten voor meer informatie. Tevens geef ik in samenwerking met Het verrukkelijke leven op woensdag 18 februari de Workshop Good Food, Good People. Heeft u zin in een gezellige avond waarin u heerlijk gezond leert koken & eten, geef u dan nu op via deze link!

 

 

 

 

Bruiloft

Na alle voorbereidingen was het dan eindelijk zover...de bruiloft van Marloes & Jeroen op 24 mei in Spa, Belgie!

 

Het bruidspaar had een prachtige villa afgehuurd in het mooie Spa in Belgie waar alle gasten zouden blijven overnachten. Op vrijdag was de directe familie en de ceremoniemeesters al aanwezig om alles gereed te maken voor het grote feest op zaterdag. Na alle instructies waar wat moest komen en een heerlijk hapje eten was het tijd om naar bed te gaan. De volgende dag begon namelijk erg vroeg. De bruid moest al om 7.00 uur bij de kapper zijn en ook de overige gasten zouden vroeg aanschuiven voor het ontbijt.

 

En toen was het zover, de bruid en bruidegom waren er klaar voor. Marloes zag er prachtig uit toen ze de trap afkwam van de statige villa. Na alle ohhhs & ahhs vertrok het bruidspaar naar Margraten in Limburg waar de ceremonie zou plaatsvinden. Daar waren ook de rest van de gasten aanwezig die, terwijl het bruidspaar een mooie fotoreportage lieten maken, genoten van een heerlijke lunch.

 

In de tussentijd kon ik mooi de voorbereidingen in de villa treffen, zoals de ontvangst van de slager voor de BBQ en de Platenbus, het aankleden van de danszaal, mannenhoek (whiskey & sigarrenhoekje op het balkon) en de desserttafel. Ook nog even het dorpje in om wat gasten in hun hotel in te checken en snel weer terug om de welkomsdrankjes te maken & klaar te zetten. Het was even een race tegen de klok, maar gelukkig was alles op tijd klaar toen het bruidspaar, getrouwd & wel, weer terugkeerde naar de villa.

 

Daar werden de gasten ontvangen door indrukwekkende doedelzakmuziek en een heerlijk cocktail bedacht door het bruidspaar, genaamd Jean-Pierre! Na het maken van de nodige foto's en het wagen van een dansje op de gezellige muziek die de gasten zelf konden kiezen in de Platenbus werd het buffet geopend en kon men genieten van een heerlijke BBQ met diverse salades.
Het dessertbuffet werd feestelijk geopend door de bruid terwijl de bruidegom het whiskey & sigarrenhoekje opende.

 

Inmiddels was de DJ gearriveerd en maakte bruid & bruidegom zich op voor een spectaculaire openingsdans. Gehuld in Glow in the dark kleding gingen ze helemaal los op Ich will! Daarna barste het feest pas echt goed los en was het nog lang onrustig in Villa Bel Air.

 

Ook zo'n zorgeloze dag, neem dan contact op voor de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat uw bruiloft een dag wordt vol mooie herinneringen om op terug te kijken.
Nieuwsgierig naar de foto's, bekijk ze in onze galerij.

Boomplantdag

Omdat ik al eerder een boomplantdag voor Liander had georganiseerd werd ik nu weer benadert om de dag te organiseren. Dit keer voor klanten van Liander maar de locatie was hetzelfde. Dat maakte het voor mij heel leuk en makkelijk om een voorstelling aan de klant te geven hoe de aankleding eruit zou gaan zien.

Op zaterdag 8 maart was het zover en werden de klanten & medewerkers van Liander ontvangen op de gezellige locatie in het natuurgebied de Planken Wambuis met verse koffie en heerlijke kruidenkoek die ook dit jaar weer werd verzorgd door de vrouw van de boswachter.

Om 10.00 uur begon de presentatie van Liander en was er voor de kinderen een leuke wandeling door het bos samen met de boswachter om sporen te zoeken.

Gelukkig was het prachtig weer dus na de presentatie was het de beurt om de handen uit de mouwen te steken en het laatste stukje bos te planten in dit gebied. Na het planten van ongeveer 250 boompjes was er tijd om even bij te komen onder het genot van een heerlijke hotdog of een biologische aardapppel aan een stokje. Vooral dat laatste viel erg in de smaak bij de aanwezigen, vooral de techniek van het maken van deze heerlijkheid. Zie de foto!

De dag werd afgesloten met heerlijke broodjes van restaurant Planken Wambuis en een wandeling naar het Ecoduct wat in februari 2013 is geopend zodat ook grotere diersoorten veilig de overtocht kunnen maken. Hier gaf de boswachter Herman Verbeek uitleg over de functie van het ecoduct en de diersoorten die gebruik maken hiervan.

Het was een geslaagde dag en dankzij de klanten en medewerkers van Liander zal er ook nu weer een mooi stukje bos ontstaan zodat dieren een beschut onderkomen hebben op weg naar het Ecoduct. 

Benieuwd naar de foto's, klink hier. Of wilt u zelf zo'n leuke dag voor uw klanten of medewerkers, neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

Meetbedrijfdag Liander

Op dinsdag 8 oktober hield Liander een bijeenkomst voor het meetbedrijf. Ze vroegen mij een locatie te regelen die dicht bij het kantoor in Arnhem lag en die een mogelijkheid had om iets leuks te doen in de pauze.

Ik kwam al snel uit op de locatie Hartenstein@Laurie, die een gezellige wijnkelder heeft waar men kan vergaderen. Tevens is er een mogelijkheid om in de pauze het Airborne museum te bezoeken of een mooie wandeling te maken door de tuinen rondom het museum. De locatie had een leuk lunch arrangement en de dag werd afgesloten met een gezellige borrel.

Ook op zoek naar een leuke locatie voor uw vergadering of bijeenkomst, neem dan contact met mij op.

Woonbeurs voor Liander

Op 5 & 6 oktober stonden we namens Liander op de woonbeurs in het Sanoma huis met uitleg over de Slimme meter! Deze druk bezochte beurs in de RAI was een succes en ook het Sanoma huis ontworpen door Marie-Gon werd goed bezocht.

Ook een gastvrouw nodig voor op uw stand, neem dan nu contact op voor de mogelijkheden.

 

Klant & Marktdag Liander

Op maandag 30 september hield Liander een K&M dag op een prachtige locatie in Naarden. Ze kwamen wat handjes te kort en dus werd ik gevraagd mee te helpen met het ontvangen van de gasten, ervoor te zorgen dat alles met de catering goed liep, foto's te maken en te ondersteunen waar nodig.

Het weer was geweldig dus een groot deel van het programma kon buiten plaatsvinden en de locatie bevatte ook nog een leuke winkel met biologische producten waar men in de pauze lekker rond kon snuffelen of shoppen.

Het eindigde met een gezellige borrel met heerlijke hapjes in het zonnetje!

Ook extra hulp nodig voor uw event, neem dan contact op voor de mogelijkheden!

Breakfast at Tiffany's

Op zondagochtend 22 september werden de dames verwacht voor een ontbijt in de stijl van Breakfast at Tiffany's. De dresscode op de uitnodigingen was dan ook een little black dress!

Om 10.30 uur werden de meiden verwelkomt met een Mimosa (welkomscocktail). Na het bewonderen van elkaars Tiffany's outfit, het proosten op de jarige en het nemen van een leuke groepsfoto, was het tijd om aan te schuiven voor het ontbijt. Op de achtergrond draaide de film en overal in de ruimte waren verwijzingen naar de film, Tiffany's en Audrey Hepburn.

De tafel was gezellig gedekt en op elk bordje lag natuurlijk een croissant...het ontbijt van Holly Golightly! Voor de rest stonden er veel New Yorkse lekkernijen op de tafel zoals bagels met roomkaas & zalm, Cinnamon buns en gebakjes in de vorm van kleine Tiffany doosjes!

Meer foto's van dit feestje bekijken, klik hier

Zelf ook zo'n leuk feestje in het thema van uw lievelingsfilm, bijvoorbeeld een 007 cocktailparty of een Great Gasby dinner, neem dan nu contact op!

Afscheidsfeestje

Het was een eer toen ik te horen kreeg dat ik het afscheidsfeest van één van de managers binnen Alliander mocht verzorgen. Nancy is een inspirerende vrouw die veel heeft gedaan voor de positie van vrouwen aan de top, diversitie binnen de organisatie en het Bikkelprogramma van de Bart Foundation heeft aangemoedigd. Iets waar ik natuurlijk heel erg dankbaar voor ben.

Aangezien Liander die dag een leiderschapsdag had in Amsterdam op het bedrijventerrein Aan de Overkant, was de keuze van de locatie snel bepaald. Op dit bedrijventerrein zit namelijk Stork, een geweldig restaurant in industriële stijl met prachtig uitzicht over het IJ.

Omdat de afscheidsborrel rond etenstijd werd gehouden is besloten om naast wat borrelhapjes ook te gaan voor wat grotere hapjes, zo werden de gasten verwent met een heerlijk vissoepje en een puntzak friet!

Na de nodige speeches was er ruimte om gezellig bij te kletsen onder het genot van een lekker koud drankje, en kon je heerlijk genieten van het mooie uitzicht en het interieur van Stork!

Een erg geslaagd feestje en men was erg blij met het resultaat. Ik kreeg direct een vervolgopdracht...het afscheidsetentje voor Nancy met het Managementteam, wederom in Amsterdam!

Ook zo'n leuk afscheidsfeest op een geweldige locatie? U kunt mij altijd benaderen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Bikkels voor Bikkels

Op maandag 8 april 2013 organiseerde My sweet party een benefiet diner, Bikkels voor Bikkels in restaurant Goed Proeven in Arnhem. We hebben die avond € 500,- opgehaald voor de Bart de Graaff Foundation. Nieuwsgierig naar deze avond, bekijk dan nu de foto's!

De reden voor dit leuke feestje kunt u lezen onder nieuws!

Het was een geweldige avond die muzikaal werd omlijst door de band Space Captain, door 3 voor 12 geroemd (“Space Captain kan wel eens Arnhems meest bekende exportproduct gaan worden”). Daarnaast waren er geweldige prijzen te winnen in Bart’s Bikkel Bingo en waren de Bikkels van 2012 natuurlijk aanwezig om hun ervaringen te delen met de aanwezigen.

Naast heerlijk eten en geweldig entertainment ging iedereen ook nog eens naar huis met een goed gevulde goodiebag!

Het was een zeer geslaagde avond! Zelf ook zo'n mooi benefiet event voor uw favoriete goede doel, My sweet party helpt u graag met het organiseren hiervan. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Afscheidsfeest

Op 24 januari ging een collega van Alliander met pensioen en werd mij gevraagd het afscheidsfeest te regelen.

De gepensioeneerde had zelf een prachtige locatie in Doesburg in gedachten, namelijk Gasthuis Du Soleil. Na een fijn gesprek met de eigenaar waarin we aan gaven dat we niet een saai formeel feest wilde kwam de eigenaar al snel met leuke suggesties. Het pand leent zich goed voor feesten en elke ruimte is dan ook toegankelijk voor de gasten. Zo zouden de gasten ook een blik kunnen werpen in de keuken waar ze dan zelf zien hoe de heerlijke amuses gemaakt zouden worden.

De gepensioeneerde wilde wel een diner maar wel zo dat m'n regelmatig van plaats kon verwisselen zodat hij met iedereen een praatje kon maken. Echter een buffet was niet heel verrassend, dus kozen we ervoor dat de gerechten in de keuken gemaakt werden zodat gasten hun bordje bij de chef konden halen en daarna zelf een keuze kunnen maken waar ze zouden gaan zitten of staan!

Nadat we dit allemaal goed doorgesproken hadden en de uitnodigingen de deur uit waren gestuurd was het dan eindelijk zover op een mooie donderdagmiddag in januari. De gepensioeneerde en zijn vrouw waren er klaar voor en vanaf een uurtje of 4 druppelde de eerste gasten binnen. En al gauw was het een gezellig samenzijn. En zoals bij de meeste feestjes was de keuken het drukst en een favoriet bij de gasten. Met een heerlijk glas wijn konden de gasten kijken en proeven hoe de chef en zijn team de heerlijkste hapjes maakte. Rond 19.00 uur werd het tijd voor een speech door de werkgevers en collega's en daarna kon men genieten van vier heerlijke gangen, van vis tot stoofvlees en afgesloten met een heerlijk toetje, pannacote met rode vruchten in een kruidige wijnsaus.

Hierna was er natuurlijk koffie en thee, en ging iedereen tevreden en met een volle buik de kou weer in. De gepensioeneerde had een heerlijke avond waar hij op een leuke gezellige manier van iedereen afscheid kon nemen!

Prinsessenfeest

Op 16 januari vierde Fleur haar 5de verjaardag en tevens haar eerste kinderfeestje. Toen ik haar vroeg wat ze nou een leuk feestje zou vinden, hoefde ze niet lang na te denken. Ze wou een prinsessenfeest waar al haar vriendinnetjes een kroontje zouden dragen. Aangezien er een ook een vriendje kwam, hebben we er een Ridder en Prinsessenfeestje van gemaakt.

Na het verzenden van de uitnodigingen, was het op woensdagmiddag zo ver. De roze loper lag al uit toen de prinsesjes en de ridder één voor één binnen kwamen voor het feestje.

Na het uitpakken van de kadootjes gingen de kleine prinsesjes en prins zelf hun cupcakes versieren. En natuurlijk werd er na het versieren ook heerlijk van gesmuld.

Uiteraard kunnen de prinsesje en ridder niet het feestje verlaten zonder een gevulde schatkist. Maar deze moesten ze eerst zelf schilderen en versieren. Tijdens het drogen van de schatkistjes waren er verschillende spelletjes, waarvan snoepmemorie toch wel de grootste favoriet onder de kinderen was.

Deze gezellige middag werd afgesloten met echt prinsessen en draken pannenkoeken!

Zelf ook zo'n leuk kinderfeestje, neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Lanceringsfeestje

Op 13 december was het dan zover, de lancering van deze website was een feit en dat moest natuurlijk gevierd worden.

Na een kort dankwoord waarin ik mijn coach en de Bart de Graaff Foundation dankte voor hun steun, mochten de roze bubbels dan eindelijk knallen om te proosten op dit heugelijke feit!

Het werd een gezellig feestje! Zie ook de foto's in de galerij!

Boomplantdag

Boomplantdag voor Liander

Zondag (25-11) organiseerde ik voor Liander samen met Natuurmonumenten een boomplantdag in natuurgebied de Planken Wambuis ten behoeve van hun samenwerking. Om de samenwerking te beklinken plantte een groepje medewerkers van Klant & Markt van Liander zo’n 250 bomen in het natuurgebied waardoor dieren in de toekomst een beschut onderkomen hebben op weg naar het Ecoduct  Jac. P. Thijsse over de A12.

Voorafgaand aan het planten kon men onder het genot van een hapje en drankje luisteren naar het welkomstwoord van Michiel Slot en boswachter Herman Verbeek, die een uitleg gaf over het gebied.

Daarna was het dan echt de handen uit de mouwen! Iedereen ging enthousiast aan de slag en binnen korte tijd waren de ruim 250 bomen gepland en is er nu dus een stukje Lianderbos langs de A12 ter hoogte van het ecoduct. Na deze grote klus was het even bijkomen en opwarmen met een warm drankje en een heerlijke hotdog van Pèpe's IJs in de gezellige schuur op het terrein! De kinderen gingen lekker aan de slag aan de tekentafel terwijl de ouders even bij konden kletsen.

De dag werd afgesloten met een wandeling naar het Ecoduct, waar een uitleg werd gegeven over de functie hiervan. Voor de kleintjes was er een speciale route waar men op zoek ging naar dierensporen.

Ondanks de voorspelde storm bleef het weer gelukkig nog redelijk rustig en kwam zelfs het zonnetje af en toe door. Het was een zeer geslaagde dag!  

 

Benieuwd naar de foto's, kijk onder galerij

My Sweet Party | Algemene voorwaarden